PayTR’da Çalışma Deneyimi: Milennial Kuşağı Çalışanlarımız Anlatıyor | PayTR
Logo Logo

PayTR Millennials’ına Sorduk:

İçindekiler
02.07.2024 - 2 dk Okuma Süresi

PayTR’da çalışmaktan mutlu musunuz? İş yerinizi nasıl tanımlarsınız?

İrem Arzu Akkurt – Firma İlişkileri:

“Bir iş yerinde mutlu bir şekilde çalışabilmenin yolu, hissedilen aidiyet duygusudur. Genç ve dinamik bir çalışma ortamının olması, düşüncelerimin dinlendiğini ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşıldığını görmek beni buraya ait hissettiriyor. Bu sebeple PayTR’da çalışmaktan mutluyum. PayTR’ın çevreye ve toplumsal konulara duyarlılığı, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk alanlarına çalışmalar yapması beni gururlandırıyor. Şirket kültürümüzde çalışanların birbirine karşı duyarlı olması PayTR’ı benim için bir iş yerinden çok daha fazlası yapıyor.”

M. Şamil Beyazgül – Yazılım/Test:

“Burada inovasyonun ve takım ruhunun bir parçası olmak, birlikte büyümek ve yeni şeyler öğrenmek aşırı keyifli. PayTR, enerjik ve yenilikçi bir iş yeri; burada her fikir değerlidir, her başarı ortak kutlanır.”

Buse Gamze Leblebicier – İnsan Kaynakları:

“PayTR’da çalışmaktan çok mutluyum. Burası gelişime önem veren ve her yıl yaptıklarıyla daha da büyüyen bir iş yeri. Ben, burada birçok alanda kendimi geliştirme fırsatı bulabiliyorum. Benim de içinde yer aldığım, çalışan odağında hayata geçirdiğimiz yeni uygulamalarla yeteneklerin tercih ettiği bir şirkette çalışmak beni de çok mutlu ediyor.. PayTR’da uzaktan çalışma seçeneğimizin olması daha verimli çalışmamızı sağlıyor. Dinamik çalışma ortamına sahip. Fikirlerin önemsendiği, yenilikçi vizyonuyla ekip ruhunu destekleyen bir iş yeri. Bu da çalışmalarımızın verimini arttırıyor ve yaptığımız işi daha keyifli hale getiriyor. Yoğun bir tempomuz olmasına rağmen PayTR, bana özel ve iş hayatımı bir arada rahatlıkla yürütebildiğim, ayaklarımın geri gitmediği bir iş ortamı sunuyor diyebilirim.”

PayTR Millennials’ına Sorduk:

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir